Web dizajn
Web dizajn Grocka- najprofitabilniji web sajtovi u gradu

Web dizajn Grocka- najprofitabilniji web sajtovi u gradu

Web dizajn Grocka

Grocka

Grocku nastanjuje oko 70 000 ljudi. Kao jedna od beogradskih opština Grocka ima jedan fudbalski klub po imenu Dunavac. Ostale kulturne baštine koje možete naci u Grockoj su Nalazište belo brdo u Vinči, Kastorimska grobnica u Brestovniku, Gročanska čaršija, Narodno neimarstvo Grocke, Manastir Rajinovac kao i Spomenik kosturnica u Ritopeku.

Opština se nalazi istočno od Beograda, u severnom delu Šumadijskog okruga, pri čemu je severni deo, deo makroregije Podunavlje u dolini Dunava, dok se južni deo nalazi oko doline reke Ralje, koja je pritoka rukavaca Jezave, Velike Morave. Sa nadmorskom visinom od 71 metar, grad Grocka je jedan od najnižih delova Beograda. Druge reke u opštini su Bolečica i Gročica . Budući da su zagađeni, u martu 2019. ekolozi su obe reke opisali kao “manje vodotoke, više slivove kanalizacije”. (uzeto iz Wikipedia)

Keephumanity jekompanija koja zadnjih 15 godina posluje sa San Francisckom,california gde nam je jedan ofice, kao i sa ostalim državama u USA. Prednost naša je što smo na izvoru novih tehnologija koje odmah implementiramo u naše poslovanje, koju kasnije implemnetiramo u preduzeća u našoj zemlji kroz web sajtove , mobilne aplikacije i druge delove poslovanja.

web dizajn grocka slika
https://en.wikipedia.org/wiki/File:Grocka_island_Grocanska_Ada_and_donau_IMG_1593.jpg#/media/File:Grocka_island_Grocanska_Ada_and_donau_IMG_1593.jpg

Web dizajn

Od čega se sastoji web dizajn

Time needed: 2 minutes.

 1. Komunikacija sa klijentom

  U prvom koraku web dizajner kroz konverzaciju se upoznanje sa željama njegovog klijenta i kroz razna pitanja dolazi do kreiranje slike u glavi kakav bi dizajn klijent želeo. Neka od pitanja koja se postavljaju su klijentu su koje bi boje voleli da vidite na web sajtu, da li želite da sajt bude optimizovan za androide i iphonove, da li imate logo kompanije, da li posedujete fotografije i razna druga pitanja oko funkcionalnosti

 2. Keiranje dizajna

  Dizajn se kreira tako sto se nađu par web sajtova već postojećih na internetu i prikažu klijentu kako bi on otprilike odredio smernicu njegovog web sajta tj kako bi on voleo da sajt izgleda. Nakon toga kreira se prva revizija web sajta počevši od naslovne stranice. Kad se završi naslovna strana opet se pokaže klijentu kako bi on u slačaju nekih promena na vreme odreagovao i usmerio sajt prema njegovim afinitetima.

 3. Kreiranje UX i UI dizajna

  Ux dizajn je pravljenje funkcionalnosti web sajta prema iskustvu korisnika, a to znači gde bi koje dugme trebalo da stoji, CTA opcija gde i kad da se ubaci, koja sekcija ide posle koje sekcije i zašto i mnoge druge sitnice.

 4. UI dizajn

  Je više usmeren na veličinu dugmića, njihovu boju, veličinu slika , vrstu i veličinu fonta , uklapanje logo-a i banner-a sa celom koncepcijom web sajta.

 5. Testiranje web sajta

  U ovoj fazi testiraju se svi mogući koraci da bise utvrdilo da li sve opcije rade onako kako smo ih zadali.

 6. Pravljenje sadržaja

  Sadržaj web sajta može biti urađen od strane web dizajnera – što dodatno košta ili da bude urađen od strane klijenta. U sadržaj spada tekst, slike, logo, banneri , muzika itd.

 7. Postavljanje zaštite

  U ovoj fazi pravi zaštita web sajta kako bi zaštitila web sajt od potencijalnih hakerskih napada.

 8. Prikazivanje sajta klijentu

  U ovoj fazi klijentu se preda web sajta gde ga on koristi na par dana i svaku primerku koju ima zapiše , i na osnovu nje web dizajner uradi prepravke na sajtu.

 9. Zadovoljan klijent

  Na kraju dana najbitnije je da klijent bude zadovoljan po svaku cenu, tako da u slučaju da klijent nije zadovoljan povratak para je zagarantovan

Zaključak

U slučaju da vam treba web dizajn agencija, ili grafik dizajn agencija mi smatramo da smo dobri partneri za vas. Naše poslovanje sadrži empatiju, odgovornost, poslušnost , svetsko iskustvo , profesionalizam na vrhunskom nivou . Web dizajn Grocka je samo jedno od lokacija gde imamo svoje pouzdane radnike koji će vam biti dostupi 24/7 za sve informacije koje su potrebne vašem poslovanju.

Za sve zainteresovane za naše usluge cene možete naći ovde.

Ako vam se svidja nas post, molimo vas da pogledate i druge postove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *