Graficki dizajn
Web dizajn Lazarevac-Beograd

Web dizajn Lazarevac-Beograd

Web dizajn Lazarevac

Lazarevac

Lazarevac je Beogradska opiština u kojoj živi oko 56 000 ljudi. Lazarevac se nalazi na 60 km jugo-zapadno od Beograda. Ime je grad dobio po princu Lazaru Hrebeljanoviću. Layarevac je bio bombardovan od strane Nemačke u drugom svetskom ratu gde je aerodrom pretrpeo velike štete.

Opština Lazarevac je 1971. godine, zajedno sa Mladenovcem, pripojena gradu Beogradu.

https://www.facebook.com/lamojgrad/about/

Keephumanity je kompanija koja zadnjih 15 godina posluje sa San Francisckom,california gde nam je jedan ofice, kao i sa ostalim državama u USA. Prednost naša je što smo na izvoru novih tehnologija koje odmah implementiramo u naše poslovanje, koju kasnije implemnetiramo u preduzeća u našoj zemlji kroz web sajtove , mobilne aplikacije i druge delove poslovanja.

Web dizajn

Od čega se sastoji web dizajn

 1. Komunikacija sa klijentom

  U prvom koraku web dizajner kroz konverzaciju se upoznanje sa željama njegovog klijenta i kroz razna pitanja dolazi do kreiranje slike u glavi kakav bi dizajn klijent želeo. Neka od pitanja koja se postavljaju su klijentu su koje bi boje voleli da vidite na web sajtu, da li želite da sajt bude optimizovan za androide i iphonove, da li imate logo kompanije, da li posedujete fotografije i razna druga pitanja oko funkcionalnosti

 2. Kreiranje dizajna

  Dizajn se kreira tako sto se nađu par web sajtova već postojećih na internetu i prikažu klijentu kako bi on otprilike odredio smernicu njegovog web sajta tj kako bi on voleo da sajt izgleda. Nakon toga kreira se prva revizija web sajta počevši od naslovne stranice. Kad se završi naslovna strana opet se pokaže klijentu kako bi on u slačaju nekih promena na vreme odreagovao i usmerio sajt prema njegovim afinitetima.

 3. Kreiranje UX i UI dizajna

  Ux dizajn je pravljenje funkcionalnosti web sajta prema iskustvu korisnika, a to znači gde bi koje dugme trebalo da stoji, CTA opcija gde i kad da se ubaci, koja sekcija ide posle koje sekcije i zašto i mnoge druge sitnice.

 4. UI dizajn

  UX dizajn je više usmeren na veličinu dugmića, njihovu boju, veličinu slika , vrstu i veličinu fonta , uklapanje logo-a i banner-a sa celom koncepcijom web sajta.

 5. Testiranje web sajta

  U ovoj fazi testiraju se svi mogući koraci da bise utvrdilo da li sve opcije rade onako kako smo ih zadali.

 6. Pravljenje sadržaja

  Sadržaj web sajta može biti urađen od strane web dizajnera – što dodatno košta ili da bude urađen od strane klijenta. U sadržaj spada tekst, slike, logo, banneri , muzika itd.

 7. Postavljanje zaštite

  U ovoj fazi pravi zaštita web sajta kako bi zaštitila web sajt od potencijalnih hakerskih napada.

 8. Prikazivanje sajta klijentu

  U ovoj fazi klijentu se preda web sajta gde ga on koristi na par dana i svaku primerku koju ima zapiše , i na osnovu nje web dizajner uradi prepravke na sajtu.

 9. Zadovoljan klijent

  Na kraju dana najbitnije je da klijent bude zadovoljan po svaku cenu, tako da u slučaju da klijent nije zadovoljan povratak para je zagarantovan

Zaključak

U slučaju da vam treba web dizajn agencija, ili grafik dizajn agencija mi smatramo da smo dobri partneri za vas. Naše poslovanje sadrži empatiju, odgovornost, poslušnost , svetsko iskustvo , profesionalizam na vrhunskom nivou . Web dizajn Lazarevac je samo jedno od lokacija gde imamo svoje pouzdane radnike koji će vam biti dostupi 24/7 za sve informacije koje su potrebne vašem poslovanju.

Za sve zainteresovane za naše usluge cene možete naći ovde.

Ako vam se svidja nas post, molimo vas da pogledate i druge postove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *